Mannerströms gula currykyckling

Mannerströms gula currykyckling

4 pers

Ingredienser

8 skivor Mannerströms marinerad tvådelad kycklingfilé med kycklingfond
1 gul lök (finhackad)
1 röd paprika (finhackad)
2 vitlöksklyftor (rivna)
1 dl koncentrerad äppeljuice
1/2 banan (finhackad)
2 dl grädde
1-2 tsk currypulver (gul curry)
Salt & Peppar
Smör
Guldfågelns kycklingfond

Visa produkter som passar för recept

Gör så här

Bryn kycklingfiléerna i smör och krydda med salt, peppar och curry. Ta upp kycklingfiléerna ur pannan och fräs lite mer currypulver med löken, vitlöken, paprikan och bananen.
Tillsätt Guldfågelns kycklingfond, äppeljuice och grädde. Lägg tillbaka kycklingen och låt puttra i såsen ca 10 min.
Servera med t.ex. ris.

Våra recept

 
 
Kategorier
Tillfällen
Världens kök