Familjemiddagen

Kyckling för hela familjen

 

Kämpar du med middagar som helst ska passa alla i familjen? Här har vi samlat ett knippe recept på kycklingmiddagar som hela familjen kan gilla! Med små justeringar kan oftast hela familjen äta samma mat, liten som stor.

Att göra alla nöjda kring middagsbordet är inte alltid det lättaste. Kyckling brukar vara populärt i alla åldrar och det är framförallt för kycklingens oändliga variationsmöjligheter. Vi på Guldfågeln har ett brett sortiment av både kylda och frysta produkter som ska passa alla. För de som vill laga maträtten från grunden och för de som bara vill plocka fram en redan färdiglagad kycklingprodukt, vi har allt för alla önskemål. I vår receptbank hittar du vardagsrätter, festrecept som är både snabba, enkla och goda.

 

Garanterat fritt från ”gillar inte”


Fler snabba & enkla recept

Låt dig inspireras och få tid över för annat
Indonesisk kycklinggratäng
Indonesisk Kycklinggratäng – vi lovar, ingen kommer att bli besviken. Lätt att laga och fantastisk god. Perfekt för fredagsmyset.
Gå till receptet >>
Vardagshjältar – alla vill vi ha en vardagshjälte. Vi på Guldfågeln har tre, välkommen in och låt dem hjälpa dig…
Till våra vardagshjältar >>
Receptbild7_350x199px
Taco på nytt sätt. Överraska med en Tacogratäng med Tacokyckling. Eller varför inte byta ut köttfärsen mot tacokyckling på fredag?
Gå till receptet >>
Krispig kycklingburgare. Friterad krispig kycklingburgare med en ris & majspanad, fri från gluten. Recept av Emma Håkansson.
Krispig burgare>>

#familjemiddag

instagram_ikonfacebook_ikon
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler