Hälsa som livsstil

Kyckling för den hälsomedvetna

 

Kyckling kan vara en viktig del av en balanserad kost och hälsosam livsstil

Vill du leva hälsosamt är kyckling ett bra alternativ – dels för att det är ett magert kött och dels för att det är fullt av viktiga proteiner. Proteiner gör dig mätt och är en viktig byggsten för dig som tränar och rör på sig mycket. För att hitta balans i livet är det också viktigt att tänka på vad vi stoppar i oss. Vi behöver livsmedel av bra kvalitet – svenska produkter och helst så närodlade råvaror som möjligt. Även här är svensk fågel ett bra alternativ.
Kyckling från Guldfågeln är garanterat svensk och har en låg klimatpåverkan på naturen vilket också har blivit en viktig faktor för många, inte minst för oss på Guldfågeln. Hitta din perfekta balans i livet med familj, träning, god och nyttig mat samt vänner. En kombination av allt det här är ofta det bästa.
Maten är en viktig pusselbit i en hälsosam livsstil. I vår receptbank hittar du recept för dig som vill äta hälsosammare, men inte tumma på kvalitet eller det goda i livet. Det är också viktigt att ge mat och matlagning lite tid. Skapa plats för den hälsosamma maten och göra köket till en glad och social yta. Att laga maten ihop är dessutom ett kul sätt att vara tillsammans. Vi hoppas att vår kyckling och våra recept kan underlätta i din vardag och bli en del av din hälsosamma livsstil!

 

Att laga sin egen mat gör att vi äter bättre och hälsosammare


Fler snabba & enkla hälsorecept

Låt dig inspireras och få tid över för annat
Ljummen kycklingsallad med fetaost och avokado – En fräsch och härlig sommarrätt som går att variera med dina favoritgrönsaker.
Gå till receptet >>
Grillad tvådelad filé med grillade medelhavsgrönsaker – Gott till är ugnsrostad sparrispotatis, men det är minst lika gott
att bara servera med grönsakerna.
Gå till receptet >>
Receptbild8_350x199px
Örtstekt majskycklingfilé med morot, oliver, soltorkad tomat & parmesanost – Bjud dina vänner eller familj på en härlig och nyttig middag med bara de bästa råvarorna.
Gå till receptet >>
Mellanmålstips! – Vill du ha ett gott & nyttigt mellanmål? Testa vår grillade skivade kycklingfilé. Ät den som den är eller på en grovt fullkornsbröd med mosad avokado.
Gå till produkt>>

#kycklingsallad

instagram_ikonfacebook_ikon
Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler