Dubbel majskyckling­bröstfilé med skinn

Art nr: 1169-K

Innehåll:

Majskycklingbröstfilé med skinn(100%)

Ursprungsland:

Sverige

Tillagning:

Var noga med hygienen. Diska kniv och skärbräda och tvätta händerna före och efter hantering. Tillaga majskycklingfiléerna i stekpanna eller i ugn i ca 175 °C. Majskycklingfiléerna är klara när kärntemperaturen är 72°C och köttsaften är helt klar utan rosa inslag.

Hållbarhet & förvaring:

Förvaring: Förvaras vid högst +4°C

Näringsvärde per 100g:

  • energi 650 kJ / 150 kcal
  • fett 7 g
  • - varav mättat fett 2.3 g
  • kolhydrat <0.5 g
  • - varav sockerarter <0.5 g
  • protein 21 g
  • salt 0.2 g
Recept med

Dubbel majskyckling­bröstfilé med skinn

Dubbelbröst av majskyckling med honung, nötter, cidersås & spenat

60min
0
(0)

Dubbel Majskyckling­bröstfilé med salsiccia, rosmarin, vitlök och råstekt potatis

60min
0
(0)

Citron, vitlök och sardellfyllt Majskycklingbröst

45min
0
(0)