Art nr: 1017

Innehåll:

Majskycklingben (100%)

Ursprungsland:

Sverige

Tillagning:

Var noga med hygienen. Diska redskap och tvätta händerna före och efter hantering. Tillagakycklingbenen i ugnen i ca 200°C. Kycklingbenen är klara när köttet lätt lossnar från benen, kärntemperaturen är 82°C och köttsaften är klar utan rosa inslag.

Hållbarhet & förvaring:

Hållbarhet: 10 dagar.
Förvaring: Förvaras vid högst +4°C

Näringsvärde per 100g:

  • energi 650 kJ / 160 kcal
  • fett 9 g
  • - varav mättat fett 3 g
  • kolhydrat <0.5 g
  • - varav sockerarter <0.5 g
  • protein 19 g
  • salt 0.2 g
Recept med

Majskycklingben

Glaserade Majskycklingben med frisk kålsallad

0
(0)