Innehåll:
Majskycklingfärs av 100 % majskycklingkött.
Förhållandet mellan kollagen och köttprotein >12%.
Ursprungsland:
Sverige
Tillagning:
Var noga med hygienen. Diska kniv och skärbräda och tvätta händerna före och efter användning. Kycklingfärsen tillagas i stekpanna tills färsen är riktigt genomstekt.
Hållbarhet & förvaring:
Hållbarhet:
8 dagar
Förvaring:
Kylvara högst +4°C: 8 dagar
Förpackad i en skyddande atmosfär.
Sista förbrukningsdag avser obruten förpackning.
Kyckling i öppnad förpackning bör tillagas samma dag.
Näringsvärde per 100g:
-
Energi:
600 kJ/140 kcal
-
Fett:
7,0 g
-
- varav mättat fett:
2,0 g
-
Kolhydrat:
<0,5 g
-
- varav sockerarter:
<0,5 g
-
Protein:
19 g
-
Salt:
0,2 g