Grillad kycklingbröstinnerfilé med Karl Johan ravioli

Grillad kycklingbröstinnerfilé med Karl Johan ravioli

4 pers

Ingredienser

2 dl vispgrädde
2 dl mjölk
2 krm rosmarin
1 vitlöksklyfta, hackad
½ svampbuljongtärning el hönsbuljong
Maizena ljus redning
4 port Karl Johan ravioli
540 g grillade kycklinginnerfiléer
1 ask cocktailtomater, halverade
100 g grovskurna sockerärtor
½ påse ruccola
50 g riven parmesan

Visa produkter som passar för recept

Gör så här

Koka upp grädde, mjölk, rosmarin, vitlök och buljong, smaka av med salt och peppar och red av med maizena till önskad konsistens.
Koka raviolin, häll i ett durkslag.
Värm raviolin i såsen tillsammans med tomaten och sockerärtorna i en minut, vänd ner ruccolan på slutet.
Lägg upp allt i djupa tallrikar och garnera med parmesanen. Skiva kycklingen och lägg överst.

Våra recept

 
 
Kategorier
Tillfällen
Världens kök