Tvådelade kycklingfilé grillkrydda går snabbt att grilla och blir super god till denna härliga sallad och sås. Du penslar på den bipackad mango/chili-glazen i slutet av grillningen.
Halvera gurkan på längden och skär i grova skivor.
3
Skär rödlöken i tunna båtar.
4
Hacka dill och koriander fint och häll allt tillsammans med grönsakerna och granatäpplet i en skål.
5
Rör samman timjan, spiskummin, chiliflakes, honung och olivolja till en dressing.
6
Sväng runt dressingen med salladen precis innan serveringen, salt och peppra.
7
Smula ner fetaosten fint i en vispskål. Tillsätt yoghurt, citronskal och olivolja och vispa tills du har en slät och fluffig kräm. Smaka av med salt. Toppa med några droppar olivolja och nymalen svartpeppar.
8
Servera salladen och den vispade fetaosten med nygrillad kycklingfilé.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 4.5 / 5. Antal röster: 2
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!
Liknande recept
Havre-sallad med grillad sparris och ruccoladressing
Krispig sallad med bluecheese dressing och rostade valnötter
Fattoush – krispig sallad med granatäpple och stekt libabröd