Grillad Kycklinglårfilé med lök & vaxbönsallad Dijonaisse

Grillad Kycklinglårfilé med lök & vaxbönsallad Dijonaisse

4 pers

Ingredienser

1 pkt kycklinglårfilé med glaze
1 knippe färsk lök
1 pkt vaxbönor/gröna bönor
3 msk dijonaisse, eller 2 msk majonnäs, 1 msk crème fraiche och 1 msk grov dijonsenap
Olivolja
Salt
Svartpeppar

Visa produkter som passar för recept

Gör så här

Tänd grillen och stek kycklinglårfiléerna sakta under huv tills de är klara. Avsluta med att pensla med glaze straxt innan servering.
Dela löken och grilla den sakta bredvid kycklingen, pensla med olivolja.
Koka bönorna i lättsaltat vatten i ca 3 min, slå bort vattnet och tillsätt dijonaisse och lök, salta och peppra. Servera salladen ljummen gärna med citron och rostad färskpotatis.

Våra recept

 
 
Kategorier
Tillfällen
Världens kök