Grillade kycklingbröstfiléer med Het bönsallad

Grillade kycklingbröstfiléer med Het bönsallad

4 pers

Ingredienser

GI-recept
4 port Grillad kycklingbröstfiléer
1 paket haricotverts
1/2 burk röda bönor
1/2 burk vita bönor
1/2 gul lök, hackad
1 kruka koriander, hackad
1/2 citron pressad
2 msk olivolja
2 dl tomat juice
1/2 dl olivolja
1 msk vinäger
3 tomater hackade

Visa produkter som passar för recept

Gör så här

Koka haricotvertsen i saltat vatten, blanda
med bönorna, löken och den hackade
koriandern.
Ta i oljan och den pressade citronen samt
smaka av med salt och lite chili. Koka ihop
tomatjuicen med oljan och vinägern ett par
minuter, lägg ner den hackade tomaten, låt
tomatköttet värmas något. Värm kycklingfiléerna
och servera tillsammans med
tomatvinaigretten och bönsalladen.

Våra recept

 
 
Kategorier
Tillfällen
Världens kök