Om oss
Kontakt
Press
Nyheter
Bildbank
GuldFågeln
Det bästa
av Svenska Kycklingar
Toggle navigation
Hem
Recept
Produkter
Svensk Kyckling
Restaurang & Storkök
Sökresultat 'hel majskyckling' (10st)
Hel Majskyckling med syrlig kålsallad & sojamajonnäs
36
Fest/Majskyckling/Asiatiskt
Helstekt majskyckling med citron och timjanglace, rostad vitlöksgrädde, tomat, sparris och lök
19
Fest/Majskyckling/Svenskt
Helstekt majskyckling med rostad sallad av grönkål, potatis, dill, valnötter & broccoli
14
Fest/Majskyckling/Svenskt
Helstekt majskyckling med fänkål, honung & svartpeppar
12
Fest/Majskyckling/Övriga världen
Majskycklinggryta med grön sparris, morot och dill
9
Fest/Majskyckling/Svenskt
Hel Majskyckling med bl.a. brynt smör & rostade palsternackor, hasselnötter, Shiitake och druvor
6
Fest/Majskyckling/Övriga världen
Ugnstekt majskyckling med medelhavsgrönsaker i tomatsås
0
Fest/Majskyckling/Medelhavet
Helstekt Majskyckling med apelsin, peppar, pumpa och lök
0
Fest/Majskyckling/Svenskt
Hel ugnsrostad majskyckling med sparris och hollandaisesås med mandel & olivolja
0
Fest/Majskyckling/Svenskt
Sjuden hel Majskyckling
0
Vardag/Majskyckling/Svenskt
Guldfågeln AB
|
Box 98
,
386 02
Mörbylånga
|
Tel.
0485 - 495 00
|
Fax.
0485 - 404 55
|
Konsumentkontakt.
0485 - 495 00
|
E-post:
info@guldfageln.se
Produkter
Färskt Naturellt
Färskt Marinerat
Fryst Naturellt
Fryst Färdiglagat
Svensk Kyckling
Guldfågelns uppfödning
Antibiotikafri kyckling
Frågor & svar
Hälsa
Nyttigt med kyckling!
Laga kyckling
Kontakt
Guldfågelns fabriksbutik
Jobba hos oss
Guldfågelns matsal
Företagsfakta
Organisation
Guldfågelns säljkår
Konsumentkontakt
Om oss
Integritetspolicy
Uppförandekod
Miljö & Kvalitet
Klimatsmarta företaget
Klimatsmart kyckling
Press
Hållbarhetsrapport
Restaurang & Storkök
Nyheter & Inspiration
Recept
Sortiment
Om oss
Säljkår R&S
Vi använder cookies, både egna och tredjeparts, för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Ok
Läs mer