2123 Kycklinginnerfilé, tärnad

Tärnad innerfilé

Restaurang & storkök

Innehåll:

Kycklinginnerfilé (100%)

Tillagning:

Tillaga kycklinginnerfilérna i stekpanna eller i ugn i ca 175 °C. Kycklinginnerfiléerna är klara när kärntemperaturen är 72°C och köttsaften är helt klar utan rosa inslag.

Hållbarhet & förvaring:

Hållbarhet: 13 dagar
Förvaring: Färskvaror/Kylvaror

Näringsvärde per 100g:

  • Energi kJ 500kJ
  • Energi kcal 120kcal
  • Fett g 3g
  • - Varav mättat fett g 1g
  • Kolhydrat g 0.5g
  • - Varav sockerarter g 0.5g
  • Protein g 23g
  • Salt (SALTEQ) g 0.2g
Recept med

2123 Kycklinginnerfilé, tärnad

Green curry med kycklinginnerfilé och cashewnötter

20min
0
(0)

Krämig kycklingpasta med skogs- champinjoner, parmesanost och vitt vin

30min
0
(0)

Kycklinggryta med dragon och Dijon

30min
5
(3)