Art nr: 1185

Innehåll:

Majskycklinginnerfilé (100 %)

Ursprungsland:

Sverige

Tillagning:

Var noga med hygienen. Diska kniv och skärbräda och tvätta händerna före och efter hantering. Tillaga majsinnerfiléerna i stekpanna eller i ugn i ca 175°C. Majsinnerfiléerna är klara när kärntemperaturen är 72°C och köttsaften är helt klar utan rosa inslag.

Hållbarhet & förvaring:

Hållbarhet: 10 dagar.
Förvaring: Förvaras vid högst +4°C

Näringsvärde per 100g:

  • energi 500 kJ / 120 kcal
  • fett 3 g
  • - varav mättat fett 1 g
  • kolhydrat <0.5 g
  • - varav sockerarter <0.5 g
  • protein 23 g
  • salt 0.2 g
Recept med

Majskycklinginnerfilé

Krämig kycklingpasta med skogs- champinjoner, parmesanost och vitt vin

30min
5
(6)