Kycklingvingar

Färska kycklingvingar av svensk kyckling.

Art nr: 1411

Innehåll:

Färska kycklingvingar av svensk kyckling.

Ursprungsland:

Sverige.

Tillagning:

Tillaga kycklingvingarna i ugn i ca 200°C. Kycklingvingarna är klara när köttet lätt lossnar från benen, kärntemperaturen är 82°C och köttsaften är klar utan rosa inslag. Var noga med hygienen. Diska redskap och skärbräda och tvätta händerna före och efter hantering.

Hållbarhet & förvaring:

Hållbarhet: 10 +1 dagar
Förvaring: Kylvara högst 4°C: 10 dagar Förpackad i en skyddande atmosfär. Sista förbrukningsdag avser obruten förpackning. Kyckling i öppnad förpackning bör tillagas samma dag.

Näringsvärde per 100g:

  • Energi: 920kJ/220kcal
  • Fett: 12 g
  • Kolhydrat: 0 g
  • Protein: 19 g