10222 Kycklingklubba Mörad, Med Del Av Ryggben

Restaurang & storkök
Art nr: 10222

Innehåll:

Kycklingklubba (87%), vatten, salt, socker.

Tillagning:

Tillaga de tinade kycklingklubborna i ugnen i ca 200°C. Kycklingklubborna är klara när köttet lossnar från benen, kärntemperaturen är 82°C och köttsaften är helt klar utan rosa inslag.

Hållbarhet & förvaring:

Hållbarhet: 365 dagar
Förvaring: Djupfryst

Näringsvärde per 100g:

  • Energi kJ 850kJ
  • Energi kcal 200kcal
  • Fett g 14g
  • - Varav mättat fett g 4.4g
  • Kolhydrat g 0.5g
  • - Varav sockerarter g 0.5g
  • Protein g 19g
  • Salt (SALTEQ) g 0.7g
Recept med

10222 Kycklingklubba Mörad, Med Del Av Ryggben

Grillad kycklingklubba med vitlök, citron och persilja

40min
3
(2)

Ölbrässerad kycklingklubba med rosmarin och fänkål

75min
0
(0)

Terrine på kycklingklubba med dill, citron och sticklök

80min
0
(0)