Art nr: 1158

Innehåll:

Majskycklingbröstfilé (100 %).

Tillagning:

Tillaga de tinade kycklingfiléerna i stekpanna eller i ugn i ca 175°C. Kycklingfiléerna är klara när kärntemperaturen är 72°C och köttsaften är helt klar utan rosa inslag.

Hållbarhet & förvaring:

Hållbarhet: 365 dagar
Förvaring: Djupfryst

Näringsvärde per 100g:

  • Energi kJ 630kJ
  • Energi kcal 150kcal
  • Fett g 7g
  • - Varav mättat fett g 2.3g
  • Kolhydrat g 0.5g
  • - Varav sockerarter g 0.5g
  • Protein g 21g
  • Salt (SALTEQ) g 0.2g
Recept med

1158 Majskycklingbröstfilé med skinn

Ballotine på kycklingbröst fylld med prästost, basilika och rostad vitlök

90min
0
(0)

Confiterat kycklingbröst med rökt sidfläsk och rostad pumpa

40min
0
(0)