2116 Majskycklingbröstfilé, dubbel med skinn

MAJSKYCKLINGBRÖSTFILÉ M SKINN

Restaurang & storkök

Innehåll:

Majskycklingbröstfilé med skinn (100%). Kycklingbrösten är filéade med maskin. Var observant på att det kan förekomma delar av bröstbenet.

Tillagning:

Tillaga kycklingfiléerna i stekpanna eller i ugn i ca 175°C. Kycklingfiléerna är klara när kärntemperaturen är 72°C och köttsaften är helt klar utan rosa inslag.

Hållbarhet & förvaring:

Hållbarhet: 10 dagar
Förvaring: Färskvaror/Kylvaror

Näringsvärde per 100g:

  • Energi kJ 650kJ
  • Energi kcal 150kcal
  • Fett g 7g
  • - Varav mättat fett g 2.3g
  • Kolhydrat g 0.5g
  • - Varav sockerarter g 0.5g
  • Protein g 21g
  • Salt (SALTEQ) g 0.2g
Recept med

2116 Majskycklingbröstfilé, dubbel med skinn

Confiterat majskycklingbröst med rökt sidfläsk och rostad pumpa

40min
0
(0)

Ballotine på majskycklingbröst fylld med prästost, basilika och rostad vitlök

90min
0
(0)

Schnitzel på majskyckling med rökt skinka, parmesan och persilja

30min
0
(0)