Recept

BBQ Glazerad kycklingfilé med rödkålslaw

0
(0)
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 4 st Kycklingbröstfilé, stekt, salt och peppar
  • 80 g Rökig BBQ-sås
  • 200 g Rödkålslaw
  • 200 g Bönor, t.ex. gröna sojabönor, röda kidneybönor, vita kidneybönor
  • 40 g Sockerärtor
  • 80 g Spetspaprika, röd
  • 80 g Sticklök
  • 80 g Zucchini
  • 40 g Cocktailtomater
  • 40 g Ostronskivling
  • 40 g Champinjoner
  • 4 cl Olivolja

Tillagning:

  1. Pensla kycklingfilén med BBQ-såsen. Glazera kycklingen i 175°C i ca 15 min.

  2. Ansa grönsakerna och skär dem i mindre bitar.

  3. Värm olivoljan i en stekpanna eller på stekbord och sautera grönsakerna så de behåller sin krispighet. Smaka av med salt och peppar.

  4. Servera med Rödkålslaw.

Näringsvärden

  • Energi: 2221
  • Fett: 31
  • Kolhydrater: 25
  • Protein: 36

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

4100 Kycklingbröstfilé, stekt, salt och peppar

Läs mer