Recept

Bolognese på hönsfärs

0
(0)
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 280 g Hönsfärs
  • 80 g Lök, gul, hackad
  • 12 g Rapsolja
  • 12 g Vitlök, riven
  • 6 g Kycklingfond koncentrerad
  • 80 g Tomatpuré
  • 0.8 cl Vatten
  • 4 g Salt
  • 12 g Oregano
  • 8 g Socker
  • 4 g Svartpeppar

Tillagning:

  1. Fräs lök och vitlök i rapsolja.

  2. Lägg i hönsfärsen och stek under omrörning så att den smular sig.

  3. Tillsätt salt, fond, tomatpuré, vatten och kryddor. Rör om och låt koka. Reducera i ca 15 min.

Näringsvärden

  • Energi: 4411
  • Fett: 86
  • Kolhydrater: 624
  • Protein: 253

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!