Recept

Green curry med kycklinginnerfilé och cashewnötter

0
(0)
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 400 g Kycklinginnerfilé, tärnad
  • 1.2 st Gul lök
  • 0.8 st Zucchini
  • 1.2 st Pak choi i grova bitar
  • 0.8 st Paprika
  • 4 g Vitlök
  • 2 cl Limejuice
  • 1.2 mck Färsk ingefära, riven
  • 1.2 msk Green curry
  • 2.4 dl Kokosmjölk
  • 0.4 dl Färsk koriander, hackad
  • 80 g Cashewnötter, osaltade

Tillagning:

  1. Bryn kycklingen i olja, gå i med grönsakerna, curryn och ingefäran. Låt allt fräsa ihop ett par minuter och häll sedan ner lime och kokosmjölk. Låt koka 5 min och smaka av med salt.

  2. Avsluta med cashewnötter och färsk koriander på toppen. Servera med basmati- eller jasminris.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!