Recept

Höns stroganoff

0
(0)
Vardagsklassikern som alla älskar - nu med stekkorv gjord på höns och åkerböna! Och med ett nytillskott av spetspaprika. Servera med havreris.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 0.8 st Stekkorv av hönskött med åkerböna
  • 0.8 st Gul lök
  • 1.2 st Röda spetspaprika
  • 3.2 dl Grädde
  • 0.4 dl Tomatpuré
  • 0.4 msk Dijonsenap
  • 0.4 msk Kinesisk soja
  • Salt och peppar
  • Servering: havreris, skuren spetspaprika, grönsallad

Tillagning:

  1. Hacka lökarna och spetspaprikorna och bryn i smör eller olja i en kastrull stor nog att rymma hela höns stroganoffen.

  2. Skär stekkorven i stavar och låt den få bryna i kastrullen ihop med löken och spetspaprikan ett par minuter.

  3. Tillsätt grädde, tomatpuré, dijonsenap och soja. Smaka av med salt och peppar. Låt puttra samman ett par minuter. Servera med havreris och grönsaker.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

9527 Stekkorv av hönskött med åkerböna

Läs mer