1.5mskGrön currypasta eller något mindre efter smak och styrka
1mskIngefära
80gPurjolök, strimlad
80gHaricots vertes
240gFast potatis skuren i grova bitar
1.5mskKoriander, hackad
Tillagning:
1
Koka upp buljong med citron el. limesaften och kokosmjölken.
2
Ta i den gröna currypastan och ingefäran. Lägg ner grönsakerna och potatisen, låt sjuda ca 8 min beroende på storleken på grönsakerna/potatisen, lägg därefter i kycklingen.
3
Red av med lite maizena strö för att få en lite simmigare konsistens. Ta i den hackade koriandern till sist och servera grytan med jasminris.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!
Produkt i detta recept
2654 Kycklinglårfilé, stekt, strimlad, salt och peppar