Recept

Kycklingklubba med rostade rotfrukter och dragonemulsion

0
(0)
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 4 st kycklingklubba, grillad
  • 1.2 kg Potatis, rotselleri, morot grovt skuren
  • 80 g Schalottenlökar
  • Salt och malen svartpeppar
  • 1 tsk Timjan
  • Några kvistar bladpersilja
  • 2 st Äggulor
  • 0.4 l Rapsolja
  • 1 msk Dijonsenap
  • Tabasco, worcestersås, vinäger, dragon

Tillagning:

  1. Sprid ut rotfrukterna och löken på ett bleck, salta, peppra och strö över timjan. Ställ in ugnen i ca 40 min på 175 grader. Efter halva tiden, ta ut blecket och lägg på kycklingklubborna och kör ytterligare 20 minuter.

  2. Vispa äggulorna fasta, gå i med salt. Addera varsamt oljan, matsked, matsked fram till du känner att oljan binder äggen. Smaksätt med dijonsenap, tabasco, worcestersås och dragon.

Näringsvärden

  • Energi: 12016
  • Fett: 1005
  • Kolhydrater: 275
  • Protein: 461

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!