Recept

Kycklinglårfilé med grönsakstagliatelle & vininkokt svamp

0
(0)
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 0.5 kg Kycklinglårfilé, stekt, salt och peppar
  • 160 g Champinjoner, halverade
  • Smör
  • 1.6 dl Vitt vin eller matlagningsvin
  • 2.4 dl Mjölk
  • 1.6 dl Grädde
  • 1 msk Fransk senap
  • 1.5 msk Färsk dragon, hackad
  • 60 g Bladspenat
  • 0.5 msk Olivolja
  • 4 st Portioner Tagliatelle

Tillagning:

  1. Dela kycklingen i 3 bitar.

  2. Fräs champinjonerna i smör. Slå på vin och låt koka in i svampen.

  3. Lägg i kycklingen och slå över grädde och mjölk, smaksätt med senap, salt, peppar samt den hackade dragonen.

  4. Koka tagliatellen och blanda den med olivstekt bladspenat. Blanda med kycklinggrytan och servera.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

2655 Kycklinglårfilé, stekt, salt och peppar

Läs mer