Recept
Paneng red curry-kycklinglårfilé med spetskål
Antal personer:
Tillagningstid: 30min
Ingredienser
- 0.4 kg Kycklinglårfilé, stekt, salt och peppar
- 1 msk Red curry pasta
- 1 msk Majsolja
- 1 st Gul lök
- 0.5 st Skivor ananas
- 0.5 st Spetskål
- 120 g Haricots verts
- 1 st Gul paprika
- 1 st Lime
- 320 g Kokosmjölk
- 1 msk Fisksås
- 2 dl Jasmin- el. basmatiris
Tillagning:
-
Skär kycklingen i mindre bitar och stek i olja tillsammans med pastan. Ta upp kycklingen och rengör stekpannan.
-
Hetta upp stekpannan igen med olja och stek alla grönsakerna i ca 3-4 min.
-
Lägg i kycklingen, kokosmjölken och smaka av med fisksås. Låt koka ett par minuter. Servera med ris och en klyfta lime.