Recept

Spenatrisotto med prästost serveras med stekt kycklinglårfilé

4
(1)
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 0.2 dl Matolja
  • 800 g Kycklinglårfilé utan skinn
  • 4 Port. Ris
  • 80 g Lök
  • 2 st Vitlöksklyftor
  • 2 dl Vitt vin
  • 3.2 dl Vatten
  • 8 g Hönsfond
  • 60 g Prästost, riven
  • 80 g Spenat
  • Citronsaft

Tillagning:

  1. Stek kycklinglårfilén i panna i olja med lite vitlök och timjan. Salta och peppra, avsluta med lite pressad citron.

  2. Fräs riset och hackad lök i en kastrull. Tillsätt vin, vatten och fond och koka upp. Låt koka under lock på svag värme ca 20 min.

  3. Mot slutet gå i med riven prästost och spenat. Salta och peppra.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 4 / 5. Antal röster: 1

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

1253 Kycklinglårfilé utan skinn

Läs mer