Recept

Stekt kycklinglårfilé i cidersås med senap och lök

0
(0)
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

Tillagning:

  1. Skala och skiva löken, bryn den i smör. Lägg därefter i kycklingen och låt en bli varm ihop med smör och lök.

  2. Tillsätt cider, senap, timjan och grädde. Låt puttra under lock ca 10 min. Rör samman mjölk och mjöl. Häll det i stekgrytan under omrörning. Låt koka ytterligare 3-5 min.

  3. Servera ett smakrikt ris till ex. basmatiris och färska grönsaker. Garnera gärna med färsk finhackad persilja eller timjan.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

2655 Kycklinglårfilé, stekt, salt och peppar

Läs mer