Recept

Tikka Masala serverad på stekt Pastakyckling med ris, Raita & mango chutney

0
(0)
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 360 g Pastakyckling, stekt, tärnad
  • 120 g Bönmix (gröna sojabönor, röda kidneybönor, vita kidneybönor)
  • 5.5 g Tikka Masala Spice Mix (900 g)
  • 2 dl Crème fraiche
  • 1 dl Kranvatten
  • 2 dl Matlagningsyoghurt
  • 12 g Raita Spice Mix
  • 160 g Mango Chutney

Tillagning:

  1. Blanda Raita spice mix med yoghurt. Låt stå i kyl minst 15 min.

  2. Blanda samtliga övriga ingredienser (utan mango chutney) och fördela i bleck.

  3. Värm i ugn, 175 grader i ca 20 min. Servera med ris, Raita och mango chutney.

Näringsvärden

  • Energi: 2045
  • Fett: 28
  • Kolhydrater: 37
  • Protein: 23

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

2665 Pastakyckling, Stekt, Tärnad

Läs mer