Art nr: 1016

Innehåll:

Majskycklingklubba (100%)

Ursprungsland:

Sverige

Tillagning:

Var noga med hygienen. Diska redskap och tvätta händerna före och efter hantering. Tillagamajskycklingklubborna i ugnen i ca 200°C. Majskycklingklubborna är klara när köttet lätt lossnar från benen, kärntemperaturen är 82°C och köttsaften är klar utan rosa inslag.

Hållbarhet & förvaring:

Hållbarhet: 10 dagar.
Förvaring: Förvaras vid högst +4°C

Näringsvärde per 100g:

  • energi 850 kJ / 200 kcal
  • fett 14 g
  • - varav mättat fett 4.4 g
  • kolhydrat <0.5 g
  • - varav sockerarter <0.5 g
  • protein 19 g
  • salt 0.2 g
Recept med

Majskyckling­klubba

Ugnstekt Majskyckling­klubba med jordärtskocka, dragon & mandel

65min
1
(1)