Majskyckling­klubba

Färsk majskycklingklubba med del av ryggben, ca 900 g

Art nr: 1016

Innehåll:

Majskycklingklubba (100%)

Ursprungsland:

Sverige

Tillagning:

Var noga med hygienen. Diska kniv och skärbräda och tvätta händerna före och efter hantering. Tillaga majskycklingklubborna i ugnen i ca 200 ° C. Majskycklingklubborna är klara när köttet lätt lossnar från benen, kärntemperaturen är 82°C och köttsaften är helt klar utan rosa inslag.

Hållbarhet & förvaring:

Hållbarhet: 10 dagar
Förvaring: Kylvara högst +4°C: 10 dagar Förpackad i en skyddande atmosfär. Sista förbrukningsdag avser obruten förpackning. Kyckling i öppnad förpackning bör tillagas samma dag.

Näringsvärde per 100g:

  • Energi: 850 kJ/200 kcal
  • Fett: 14 g
  • - varav mättat fett: 4,4 g
  • kolhydrat: <0,5 g
  • - varav sockerarter: <0,5 g
  • Protein: 19 g
  • Salt: 0,2 g
Recept med

Majskyckling­klubba

Ugnstekt Majskyckling­klubba med jordärtskocka, dragon & mandel

65min
0
(0)