Solbacka kycklingben

Art nr: 3104

Innehåll:

Kycklingben(100%)

Ursprungsland:

Sverige

Tillagning:

Var noga med hygienen. Diska kniv och skärbräda och tvätta händerna före och efter hantering. Tillagakycklingbenen i ugn ca 175°C. Kycklingbenen är klara när köttet lätt lossnar från benen, kärntemperaturen är82°C och köttsaften är helt klar utan rosa inslag.

Hållbarhet & förvaring:

Hållbarhet: 10 dagar.
Förvaring: Förvaras vid högst +4°C

Näringsvärde per 100g:

  • energi 650 kJ / 160 kcal
  • fett 9 g
  • - varav mättat fett 3 g
  • kolhydrat <0.5 g
  • - varav sockerarter <0.5 g
  • protein 19 g
  • salt 0.2 g
Recept med

Solbacka kycklingben

Kyckling i grön curry med ingefära och citrongräs

40min
3.2
(5)