Guldfågeln långsamtväxande
God mat börjar med bra råvaror.
Och där spelar såklart Guldfågeln Långsamtväxande Solbackakyckling en naturlig roll.
Den finns som hel kyckling, kycklingbröstfiléer, kycklinglårfiléer och kycklingben. Allt kommer från kycklingar som fått god tid på sig att växa upp i en stimulerande stallmiljö. Eftersom de kläcks i stall har de vuxit upp på en och samma gård.
Vi tror att ni märker det.
Guldfågeln Långsamtväxande
Solbacka kyckling
Guldfågeln Långsamtväxande Solbackakyckling kläcks och föds upp på utvalda Sydsvenska gårdar.
Där får den god tid på sig att växa långsamt i en stimulerande uppväxtmiljö. Den kan röra sig fritt, klättra på halmbalar eller picka på stenar om den känner för det. Ett bra liv helt enkelt för en kyckling. Den långsamma uppväxten ger en naturligt god kyckling med en mer utvecklad och mogen smak.
Vi är övertygade om att ni håller med och att Guldfågeln Långsamtväxande Solbackakyckling ger er en stunds långsam njutning.
Fryst solbacka kyckling
3112 Solbacka kycklingbröstfilé med skinn Läs mer om 3112 Solbacka kycklingbröstfilé med skinn
3111 Solbacka kycklingbröstfilé utan skinn Läs mer om 3111 Solbacka kycklingbröstfilé utan skinn
3113 Solbacka kycklingben Läs mer om 3113 Solbacka kycklingben
3110 Solbacka kycklinglårfilé utan skinn Läs mer om 3110 Solbacka kycklinglårfilé utan skinn
Kyld solbacka kyckling
3100 Solbacka hel kyckling, kyld Läs mer om 3100 Solbacka hel kyckling, kyld
3117 Solbacka kycklingben, kyld Läs mer om 3117 Solbacka kycklingben, kyld
3116 Solbacka kycklingbröstfilé med skinn, kyld Läs mer om 3116 Solbacka kycklingbröstfilé med skinn, kyld
3115 Solbacka kycklingbröstfilé utan skinn, kyld Läs mer om 3115 Solbacka kycklingbröstfilé utan skinn, kyld
3119 Solbacka kycklinglårfilé utan skinn, kyld Läs mer om 3119 Solbacka kycklinglårfilé utan skinn, kyld
Inspireras
Läs mer om Bacongrillad Solbacka kyckling med gräddkokt savoykål, syrad rödkål och buljongkokt potatis
Bacongrillad Solbacka kyckling med gräddkokt savoykål, syrad rödkål och buljongkokt potatis
Läs mer om Solbackakyckling
Solbackakyckling
Läs mer om Kycklingsallad med krämig saffran- och apelsindressing, fänkål, mynta och basilika
Kycklingsallad med krämig saffran- och apelsindressing, fänkål, mynta och basilika
Läs mer om Parmesan & pankopanerad kyckling med ljummen tomatsallad
Parmesan & pankopanerad kyckling med ljummen tomatsallad
Läs mer om Ugnsbakad bröstfilé med bakade betor och vispat citrus- och fänkålssmör
Ugnsbakad bröstfilé med bakade betor och vispat citrus- och fänkålssmör
Läs mer om Kyckling i grön curry med ingefära och citrongräs