Guldfågeln långsamtväxande

God mat börjar med bra råvaror.

Och där spelar såklart Guldfågeln Långsamtväxande Solbackakyckling en naturlig roll. Den finns som hel kyckling, kycklingbröstfiléer, kycklinglårfiléer och kycklingben. Allt kommer från kycklingar som fått god tid på sig att växa upp i en stimulerande stallmiljö. Eftersom de kläcks i stall har de vuxit upp på en och samma gård. Vi tror att ni märker det.
Guldfågeln Långsamtväxande

Solbacka kyckling

Guldfågeln Långsamtväxande Solbackakyckling kläcks och föds upp på utvalda Sydsvenska gårdar. Där får den god tid på sig att växa långsamt i en stimulerande uppväxtmiljö. Den kan röra sig fritt, klättra på halmbalar eller picka på stenar om den känner för det. Ett bra liv helt enkelt för en kyckling. Den långsamma uppväxten ger en naturligt god kyckling med en mer utvecklad och mogen smak. Vi är övertygade om att ni håller med och att Guldfågeln Långsamtväxande Solbackakyckling ger er en stunds långsam njutning.

Inspireras

Bacongrillad Solbacka kyckling med gräddkokt savoykål, syrad rödkål och buljongkokt potatis

90min
4.6
(5)

Solbackakyckling

120min
3.7
(159)

Kycklingsallad med krämig saffran- och apelsindressing, fänkål, mynta och basilika

60min
4.4
(10)

Parmesan & pankopanerad kyckling med ljummen tomatsallad

40min
4.1
(55)

Ugnsbakad bröstfilé med bakade betor och vispat citrus- och fänkålssmör

40min
4.3
(45)

Kyckling i grön curry med ingefära och citrongräs

40min
3.9
(10)