Art nr: 1013

Innehåll:

Majskycklingklubba (100 %).

Tillagning:

Tillaga de tinade majskycklingklubborna i ugnen i ca 200°C. Majskycklingklubborna är klara när köttet lätt lossnar från benen, kärntemperaturen är 82°C och köttsaften är helt klar utan rosa inslag. I stekugn: 200°C ca 30 min.

Hållbarhet & förvaring:

Hållbarhet: 365 dagar
Förvaring: Djupfryst

Näringsvärde per 100g:

  • Energi kJ 850kJ
  • Energi kcal 200kcal
  • Fett g 14g
  • - Varav mättat fett g 4.4g
  • Kolhydrat g 0.5g
  • - Varav sockerarter g 0.5g
  • Protein g 19g
  • Salt (SALTEQ) g 0.2g
Recept med

1013 Majskycklingklubba Utan Ryggben

Grillad kycklingklubba med vitlök, citron och persilja

40min
0
(0)

Ölbrässerad kycklingklubba med rosmarin och fänkål

75min
0
(0)

Terrine på majskycklingklubba med dill, citron och sticklök

80min
0
(0)