Innehåll:

Kycklinglårfilé (100 %)

Tillagning:

Tillaga kycklingen i stekpanna eller i ugn i ca 175°C. Kycklingen är klar när kärntemperaturen är 72°C och köttsaften är helt klar utan rosa inslag.

Hållbarhet & förvaring:

Hållbarhet: 13 dagar
Förvaring: Färskvaror/Kylvaror

Näringsvärde per 100g:

  • Energi kJ 650kJ
  • Energi kcal 160kcal
  • Fett g 9g
  • - Varav mättat fett g 3g
  • Kolhydrat g 0.5g
  • - Varav sockerarter g 0.5g
  • Protein g 19g
  • Salt (SALTEQ) g 0.2g
Recept med

2101 Kycklinglårfilé utan skinn

Ragu på kycklinglår med äpple, senap och dragon

30min
0
(0)

Vietnamesisk kycklinglårfilé med ris

30min
0
(0)

Kycklinglårfilégryta med granatäpple

30min
0
(0)

Spenatrisotto med prästost serveras med stekt kycklinglårfilé

30min
0
(0)