Innehåll:

Majskycklingklubba (100%).

Tillagning:

Tillaga majskycklingklubborna i ugnen i ca 200°C. Majskycklingklubborna är klara när köttet lätt lossnar från benen, kärntemperaturen är 82°C och köttsaften är helt klar utan utan rosa inslag.

Hållbarhet & förvaring:

Hållbarhet: 13 dagar
Förvaring: Färskvaror/Kylvaror

Näringsvärde per 100g:

  • Energi kJ 850kJ
  • Energi kcal 200kcal
  • Fett g 14g
  • - Varav mättat fett g 4.4g
  • Kolhydrat g 0.5g
  • - Varav sockerarter g 0.5g
  • Protein g 19g
  • Salt (SALTEQ) g 0.2g
Recept med

2115 Majskycklingklubba utan ryggben

Ölbrässerad kycklingklubba med rosmarin och fänkål

90min
0
(0)

Terrine på majskycklingklubba med dill, citron och sticklök

90min
0
(0)