4101 Kycklinginnerfilé, Stekt, Salt och Peppar

Restaurang & storkök
Art nr: 4101

Innehåll:

Kycklinginnerfilé, potatisstärkelse, salt, rapsolja, druvsocker, svartpepparextrakt, kycklingbuljong. Till 100 g produkt har använts 100 g kycklinginnerfilé.

Tillagning:

Kycklinginnerfiléerna är färdigstekta och kan ätas både kalla och varma. Frysta kycklinginnerfiléer värms i ugn i ca 125°C i ca 10 min.

Hållbarhet & förvaring:

Hållbarhet: 300 dagar
Förvaring: Djupfryst

Näringsvärde per 100g:

  • Energi kJ 585kJ
  • Energi kcal 140kcal
  • Fett g 4g
  • - Varav mättat fett g 1.2g
  • Kolhydrat g 2g
  • - Varav sockerarter g 1g
  • Protein g 23g
  • Salt (SALTEQ) g 1.1g
Recept med

4101 Kycklinginnerfilé, Stekt, Salt och Peppar

Gnocchi med kycklinginnerfilé, kantareller, tomat & bladspenat

20min
0
(0)