Rosta vitlöksklyftorna i oljan på medeltemperatur tills dem blir gyllene.
2
Skär längs med kycklingbrösten utan att skära igenom helt. Öppna upp filéerna som en bok och bred ut på plastfilm med skinnsidan neråt. Krydda med salt och peppar.
3
Fördela prästost, basilika och den rostade vitlöken över kycklingen. Rulla ihop med hjälp av plastfilmen, Spänn rullen genom att tvinna ihop ändarna – tänk smällkaramell!
4
Baka av i ångugn på 85 grader tills kärntemperaturen är 72grader.
5
Stek gärna rullen i smör vid servering och ät med en god sallad eller rostad potatis.
Näringsvärden
Energi: 2577
Fett: 124
Kolhydrater: 19
Protein: 346
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 2 / 5. Antal röster: 5
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!