2105 Kycklingbröstfilé med skinn, dubbel

Restaurang & storkök

Innehåll:

Kycklingbröstfilé (100 %).

Tillagning:

Var noga med hygienen. Diska kniv och skärbräda och tvätta händerna före och efter hantering. Tillaga kycklingfilérna i stekpanna eller i ugn i ca 175 °C. Kycklingfiléerna är klara när kärntemperaturen är 72°C och köttsaften är helt klar utan rosa inslag.

Hållbarhet & förvaring:

Hållbarhet: 10 dagar
Förvaring: Färskvaror/Kylvaror

Näringsvärde per 100g:

  • Energi kJ 650kJ
  • Energi kcal 150kcal
  • Fett g 7g
  • - Varav mättat fett g 2.3g
  • Kolhydrat g 0.5g
  • - Varav sockerarter g 0.5g
  • Protein g 21g
  • Salt (SALTEQ) g 0.2g
Recept med

2105 Kycklingbröstfilé med skinn, dubbel

Confiterat kycklingbröst med rökt sidfläsk och rostad pumpa

40min
0
(0)

Ballotine på kycklingbröst fylld med prästost, basilika och rostad vitlök

45min
2
(5)

Schnitzel på kycklingfilé med rökt skinka, parmesan och persilja

35min
0
(0)