Recept

Schnitzel på kycklingfilé med rökt skinka, parmesan och persilja

0
(0)
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

Tillagning:

  1. Sätt ugnen på 150grader.

  2. Skär fickor på sidan av kycklingbröstet och fyll dessa med skinka, ost och persilja. Stäng fickan med hjälp av en tandpetare. Krydda kycklingen med salt och peppar.

  3. Panera i först mjöl, sedan uppvispat ägg och sist ströbrödet. Stek i smöret och oljan tills schnitzlarna är gyllene.

  4. Baka i ugnen i cirka 12-15 minuter eller till kärntemperaturen är 72 grader.

  5. Dela schnitzlarna och servera med stekt potatis, gröna ärtor och en god skysås

Näringsvärden

  • Energi: 3980
  • Fett: 206
  • Kolhydrater: 142
  • Protein: 386

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

2105 Kycklingbröstfilé med skinn, dubbel

Läs mer