Strimlad Kycklingbröstfilé Paneng Red Curry

Art nr: 1264

Innehåll:

Kycklingbröstfilé (81%), vatten, rapsolja, socker, kryddor och kryddextrakter (cayennepeppar, ingefära, kafir lime, korianderblad, paprika, vitlök), salt, citronpulver.

Ursprungsland:

Sverige

Tillagning:

Var noga med hygienen. Diska redskap och skärbräda och tvätta händerna före och efter hantering. Stek kycklingen i stekpanna i några minuter. Kycklingen är klar när kärntemperaturen är 72°C och köttsaften är helt klar utan rosa inslag.

Hållbarhet & förvaring:

Hållbarhet: 10 dagar.
Förvaring: Förvaras vid högst +4°C

Näringsvärde per 100g:

  • energi 530 kJ / 125 kcal
  • fett 3 g
  • - varav mättat fett 1 g
  • kolhydrat 3 g
  • - varav sockerarter 3 g
  • protein 20 g
  • salt 1.5 g
Recept med

Strimlad Kycklingbröstfilé Paneng Red Curry

Panengkyckling med spetskål & kokosmjölk

25min
3.4
(20)

Paneng red curry kyckling med jasminris & jordnötter

20min
3.8
(39)