Panengkyckling med spetskål & kokosmjölk

Panengkyckling med spetskål & kokosmjölk

4 pers

Ingredienser

1 pkt Paneng red curry kyckling
1 msk majsolja
1 stor gul lök, strimlad
4-6 skivor ananas, skuren i bitar
½ huvud spetskål, grovt hackat
150 g haricots verts
1 gul paprika, skuren i bitar
1 lime
1 burk kokosmjölk
ca 1 msk fisksås
3-4 dl jasmin- el basmatiris (kokas enligt anvisning på paketet)

Visa produkter som passar för recept

Gör så här

Bryn kycklingen med olja i het stekpanna tills den fått fin färg. Ta upp den ur pannan och lägg på ett fat. Rengör stekpannan och hetta upp den igen med ny olja. Stek alla grönsakerna i ca 3-4 min. Häll tillbaka kycklingen, tillsätt kokosmjölk och smaka av med fisksås. Låt koka i ett par minuter. Servera med ris och en klyfta lime.

Våra recept

 
 
Kategorier
Tillfällen
Världens kök