Recept

Panengkyckling med spetskål & kokosmjölk

3.4
(20)
En smakrik gryta med kokosmjölk och vår goda marinerade strimlade bröstfilé Paneng red curry och spetskål, ananas, haricots verts etc.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 600 g Strimlad kycklingbröstfilé Paneng red curry
  • 1 msk Majsolja
  • 1 st Gul lök, strimlad
  • 5 st Skivor ananas i burk, skuren i bitar
  • 0.5 st Spetskålshuvud, grovt skuren
  • 150 g Haricots Vertes
  • 1 st Gul paprika, skuren i bitar
  • 1 st Lime
  • 400 g Kokosmjölk
  • 1 msk Fisksås
  • 4 port. Basmati- eller jasminris

Tillagning:

  1. Bryn kycklingen med olja i het stekpanna tills den fått fin färg. Ta upp den ur pannan och lägg på ett fat.

  2. Rengör stekpannan och hetta upp den igen med ny olja. Stek alla grönsakerna i ca 3-4 min. Häll tillbaka kycklingen, tillsätt kokosmjölk och smaka av med fisksås. Låt koka i ett par minuter.

  3. Servera med ris och en klyfta lime.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 3.4 / 5. Antal röster: 20

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Strimlad Kycklingbröstfilé Paneng Red Curry

Läs mer

Liknande recept