Recept
Asiatisk pytt

En pytt i panna men med asiatiska smaker och kyckling.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 20min
Ingredienser
- 600 g Thai strimlad kycklingbröstfilé
- 2 dl Kokt ris
- 2 dl Gröna ärtor
- 2 msk Jordnötsolja
- 1 st Broccolibukett
- 1 st Röd paprika
- 2 st Ägg
- Röd chili
Tillagning:
-
Koka riset enligt anvisningar på förpackningen.
-
Koka ärtorna i ett par minuter i vatten.
-
Värm olja i en stekpanna. Lägg i kyckling och låt få färg. Lägg därefter det kokta riset.
-
Skär broccoli och paprika i bitar och lägg ner. Låt allt bli varmt och få lite färg.
-
Knäck i äggen och rör runt. Krydda med salt och peppar.
-
Hacka chili och strö över. Servera gärna med sweet chilisås till.
