Recept

Asiatisk pytt

3.7
(7)
En pytt i panna men med asiatiska smaker och kyckling.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

Tillagning:

  1. Koka riset enligt anvisningar på förpackningen.

  2. Koka ärtorna i ett par minuter i vatten.

  3. Värm olja i en stekpanna. Lägg i kyckling och låt få färg. Lägg därefter det kokta riset.

  4. Skär broccoli och paprika i bitar och lägg ner. Låt allt bli varmt och få lite färg.

  5. Knäck i äggen och rör runt. Krydda med salt och peppar.

  6. Hacka chili och strö över. Servera gärna med sweet chilisås till.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 3.7 / 5. Antal röster: 7

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Thai Strimlad kycklingbröstfilé

Läs mer

Liknande recept

Bräserad majskycklingfilé med het majskräm och stringfries

40min
5
(1)

Krämig pasta med citron & vitlök

20min
4.1
(61)

Thai-wok med krispiga grönsaker

3.6
(25)

Honungsfilé med härlig potatis-och avokadosallad

30min
3.6
(5)

Grillad kycklingbröstfilé med Karl Johan ravioli

20min
5
(3)

Sweet Chili kyckling med spetskål, gröna bönor & nudlar

20min
4.7
(20)

Sweet chili kyckling med broccoli och blomkål

25min
4.5
(14)

Stekt ris med broccoli, paprika och grillad kyckling

20min
4.2
(5)

Chili & Cashewstekta innerfiléer med mango- och currybulgur & ingefära yoghurt

4
(1)

Apelsinsmörfilé

0
(0)