Recept

Chili & Cashewstekta innerfiléer med mango- och currybulgur & ingefära yoghurt

4
(1)
Denna smakkombo chili, curry, mango och ingefära är oslagbar.
Antal personer:

Ingredienser

  • 600 g Kycklinginnerfiléer
  • 1 dl Cashewnötter, grovt hackade
  • 1 st Röd chili, finhackad
  • 1 påse Bladspenat (70 g), sköljd
  • 3 dl Bulgur, kokt, ljummen
  • 1 tsk Curry
  • 1 st Mango, tärnad
  • 0.5 st Citron, saft
  • 2 st Vitlöksklyftor, pressade
  • 1 msk Olivolja
  • 2 dl Naturell yoghurt
  • 1 msk Mango chutney
  • 1 msk Ingefära, riven

Tillagning:

  1. Stek innerfilén tillsammans med cashewnötterna och chilin tills de är genomstekta.

  2. Fräs spenaten hastigt med lite olivolja. Blanda bulgur med spenaten, curry, mango, citron, vitlök, olivolja, smaka av med lite salt.

  3. Blanda yoghurt med mango chutney och riven ingefära och ev. ett par droppar citron.

  4. Strö över de stekta cashewnötterna över de nystekta innerfiléerna. Servera med bulgursalladen och yoghurten.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 4 / 5. Antal röster: 1

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Kycklinginnerfilé 2 kg

Läs mer

Liknande recept

Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh

30min
0
(0)

Gnocchi m kyckling, kantarell, tomat och bladspenat

20min
5
(1)

Asiatisk kyckling och nudelsoppa med ingefära, shitake och purjolök

0
(0)