Chili & Cashewstekta innerfiléer med mango- och currybulgur & ingefära yoghurt

Chili & Cashewstekta innerfiléer med mango- och currybulgur & ingefära yoghurt

4 pers

Denna smakkombo chili, curry, mango och ingefära är oslagbar.

Ingredienser

600 g kycklingbröstinnerfiléer
1 dl cashewnötter, grovhackade
1 röd chili, tunt skivad
1 påse spenat, sköljd
3 dl färdigkokt bulgur, ljummen
1 tsk curry
1 mango, tärnad
½ citron, pressad
2 vitlöksklyftor, pressade
1 msk olivolja
2 dl naturell yoghurt
1 msk mango chutney
1 msk riven ingefära

Visa produkter som passar för recept

Gör så här

Stek innerfilén tillsammans med cashewnötterna och chilin tills de är genomstekta. Fräs spenaten hastigt med lite olivolja. Blanda bulgur med spenaten, curry, mango, citron, vitlök, olivolja, smaka av med lite salt. Blanda yoghurt med mango chutney och riven ingefära och ev. ett par droppar citron. Strö över de stekta cashewnötterna över de nystekta innerfiléerna. Servera med bulgursalladen och yoghurten.

Våra recept

 
 
Kategorier
Tillfällen
Världens kök