Antal personer:
Ingredienser
- 3 st Kycklingbröstfiléer
- 9 st Skivor bacon
- 1 st Ölkorv
- 4 port. Ris
- Salt
- 2 st Vitlöksklyftor, stora
- 250 g kokosmjölk
- Olivolja
Tillagning:
-
Gör hål längst med filen. Tryck i en tredjedels ölkorv. Linda om bacon. 175 grader i varmluft ca 30-40 min.
-
Krossa vitlök, fräs i oljan, häll i vatten, salt, kokosmjölk och ris
Liknande recept
Läs mer om Ugnsbakad bröstfilé med bakade betor och vispat citrus- och fänkålssmör
Ugnsbakad bröstfilé med bakade betor och vispat citrus- och fänkålssmör
Läs mer om Chili och paprika kyckling med en kall chilisås
Chili och paprika kyckling med en kall chilisås
Läs mer om Kycklingfilé med örter
Kycklingfilé med örter
Läs mer om Kycklingfilé med soltorkade tomater & mozzarella
Kycklingfilé med soltorkade tomater & mozzarella
Läs mer om Ugnsgratinerad kycklingfilé med soltorkade tomater, oliver & basilika
Ugnsgratinerad kycklingfilé med soltorkade tomater, oliver & basilika
Läs mer om Inbakad fylld filé
Inbakad fylld filé
Läs mer om Fylld kycklingfile med gorgonzola
Fylld kycklingfile med gorgonzola
Läs mer om Ungsgratinerad kyckling med rökt sidfläsk
Ungsgratinerad kyckling med rökt sidfläsk
Läs mer om Kyckling i ugn med smak av grönpeppar
Kyckling i ugn med smak av grönpeppar
Läs mer om Festkyckling i Portvin