Recept

Fylld kycklingfile med gorgonzola

4.5
(4)
Ostfyllda kycklingfiléer inlindade i bacon. Banka ut vanliga filéer eller använd tunnskivad eller tvådelad kycklingfilé.
Antal personer:

Ingredienser

Tillagning:

  1. Sätt ugnen på 200°C. Banka ut kycklingfiléerna. Fyll dem med lite gorgonzola som du blandar med lite persilja. rapsolja samt lite crème fraiche. Fördela detta på filen ca 1 tsk på varje.

  2. Rulla ihop fäst sedan med 2 baconskivor på varje filé. Bryn rulladen i en stekpanna så det blir färg runt om. Lägg dem i en ugnssäker form och strö över osten.

  3. Sätt in dem i ugnen på ca 40min. Servera med ris och sallad och resten av crème fraichen.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 4.5 / 5. Antal röster: 4

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Kyckling­bröstfiléer

Läs mer

Liknande recept

Ugnsbakad bröstfilé med bakade betor och vispat citrus- och fänkålssmör

40min
4.3
(42)

Chili och paprika kyckling med en kall chilisås

30min
5
(1)

Kycklingfilé med örter

30min
0
(0)

Kycklingfilé med ädelost och hasselnötter

30min
3.6
(7)

Kycklingfilé med soltorkade tomater & mozzarella

40min
4
(47)

Ugnsgratinerad kycklingfilé med soltorkade tomater, oliver & basilika

30min
2.8
(6)

Inbakad fylld filé

40min
0
(0)

Ungsgratinerad kyckling med rökt sidfläsk

30min
4.2
(6)

Kyckling i ugn med smak av grönpeppar

30min
3.6
(7)

Festkyckling i Portvin

20min
3.7
(3)