Kyckling­bröstfiléer

Art nr: 1151

Innehåll:

Kycklingbröstfilé (100%)

Ursprungsland:

Sverige

Tillagning:

Var noga med hygienen. Diska kniv och skärbräda och tvätta händerna före och efter hantering. Tillaga kycklingfiléerna i stekpanna eller i ugn i ca 175 °C. Kycklingfiléerna är klara när kärntemperaturen är 72°C och köttsaften är helt klar utan rosa inslag.

Hållbarhet & förvaring:

Hållbarhet: 12 dagar.
Förvaring: Förvaras vid högst +4°C

Näringsvärde per 100g:

  • energi 500 kJ / 120 kcal
  • fett 3 g
  • - varav mättat fett 1 g
  • kolhydrat <0.5 g
  • - varav sockerarter <0.5 g
  • protein 23 g
  • salt 0.2 g
Recept med

Kyckling­bröstfiléer

Kycklingfilé med apelsin- och kardemummasås med ugnsrostade rotfrukter & grönkålschips

30min
0
(0)

Vitlöksdoftande kycklingfilé

30min
3.5
(20)

Majas Kycklingpaj

30min
4.8
(4)

Maharadjans filé

25min
4.6
(5)

Kycklingsoppa med nudlar

20min
3
(1)

Kycklingsoppa med champinjoner

30min
3.8
(4)

Indiska Kycklinggryta med kardemummabasmatiris

30min
3.8
(11)

Fylld kycklingfile med gorgonzola

4.5
(4)