Recept
Maharadjans filé
Kycklingfilégryta med indiska smaker.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 25min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer
- 0.5 st Purjolök
- 0.5 st Gul lök
- 0.5 st Syrligt äpple
- Olja
- 4 tsk Currypasta mild
- 2 msk Tomatpuré
- 4 tsk Kinesisk soja
- 1 dl Buljong
- 3 dl Vatten
- 1 dl Grädde
- 2 msk Mango chutney
- 2 st Stötta kardemummakärnor
Tillagning:
-
Strimla köttet. Finhacka lök och äpple.
-
Bryn köttet i stekgryta. Lägg i grönsakerna och låt puttra i 5 min.
-
Rör ner currypasta, tomatpuré och soja. Häll i buljong, vatten och grädde. Låt sjuda under lock i 10 min.
-
Tillsätt stötta kardemummakärnor och smaka av med salt och peppar.
Liknande recept
Läs mer om Färskostfylld kycklingbröstfilé med pepparrot och äpple
Färskostfylld kycklingbröstfilé med pepparrot och äpple
Läs mer om Vitlöksdoftande kycklingfilé
Vitlöksdoftande kycklingfilé
Läs mer om Kycklingstroganoff
Kycklingstroganoff
Läs mer om Kycklinggryta med sting
Kycklinggryta med sting
Läs mer om Kycklingfilé med Dijonsås
Kycklingfilé med Dijonsås
Läs mer om Kycklingfilé i Cider och Senap
Kycklingfilé i Cider och Senap
Läs mer om Kycklinggryta med dragon och Dijon
Kycklinggryta med dragon och Dijon
Läs mer om Inbakad fylld filé
Inbakad fylld filé
Läs mer om Hot currykyckling
Hot currykyckling
Läs mer om Grillad Tvådelad filé m. sötpotatiskompott