Recept
Maharadjans filé
Kycklingfilégryta med indiska smaker.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 25min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer
- 0.5 st Purjolök
- 0.5 st Gul lök
- 0.5 st Syrligt äpple
- Olja
- 4 tsk Currypasta mild
- 2 msk Tomatpuré
- 4 tsk Kinesisk soja
- 1 dl Buljong
- 3 dl Vatten
- 1 dl Grädde
- 2 msk Mango chutney
- 2 st Stötta kardemummakärnor
Tillagning:
-
Strimla köttet. Finhacka lök och äpple.
-
Bryn köttet i stekgryta. Lägg i grönsakerna och låt puttra i 5 min.
-
Rör ner currypasta, tomatpuré och soja. Häll i buljong, vatten och grädde. Låt sjuda under lock i 10 min.
-
Tillsätt stötta kardemummakärnor och smaka av med salt och peppar.
Liknande recept
Läs mer om Örtstekt kycklingbröstfilé, kantarellsås & rostade småpotatisar
Örtstekt kycklingbröstfilé, kantarellsås & rostade småpotatisar
Läs mer om Sambalfilé
Sambalfilé
Läs mer om Vitlöksdoftande kycklingfilé
Vitlöksdoftande kycklingfilé
Läs mer om Kycklingstroganoff
Kycklingstroganoff
Läs mer om Kycklinggryta med sting
Kycklinggryta med sting
Läs mer om Kyckling- och primörgrill med parmesanslungad grönsakspasta
Kyckling- och primörgrill med parmesanslungad grönsakspasta
Läs mer om Kyckling Kiev
Kyckling Kiev
Läs mer om Korvspäckad kycklingfilé med garlic rise
Korvspäckad kycklingfilé med garlic rise
Läs mer om Kycklinggryta med dragon och Dijon
Kycklinggryta med dragon och Dijon
Läs mer om Hot currykyckling