Recept

Färskostfylld kycklingbröstfilé med pepparrot och äpple

4.3
(6)
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 4 st Kycklingbröstfiléer
  • 2 st Schalottenlökar
  • 100 g Cantadouost/pepparrot
  • Salt och peppar
  • 1 st Äpple
  • 3 dl Äpplecider
  • 4 msk Grädde
  • 4 tsk Vetemjöl
  • 4 msk Mjölk

Tillagning:

  1. Skär en ficka i varje filé. Fyll fickan med ost och finhackad lök.

  2. Bryn filéerna i stekpanna. Salta och peppra.

  3. Skär äpplet i små, små tärningar och strö runt om köttet i stekpannan. Tillsätt cider och grädde.

  4. Skaka samman mjölk och mjöl. Häll det över köttet och låt koka i 3-5 min.

  5. Smaka av med salt och peppar. Eventuell överbliven ost kan strös runt om köttet. Såsen blir då krämigare i konsistensen.

  6. Servera pressad potatis till.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 4.3 / 5. Antal röster: 6

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Kycklingbröstfiléer

Läs mer

Liknande recept

Teriyaki kyckling med svamp, salladslök & picklad gurka

30min
3.8
(5)

Röd kycklingsoppa

30min
3.8
(9)

Paprikafyllda kycklingrullader med pepparsås

5
(1)

Majas Kycklingpaj

30min
4.8
(4)

Maharadjans filé

25min
4.6
(5)

Lingonkyckling

20min
3
(4)

Kyckling Kiev

2
(3)

Kycklinggryta med dragon och Dijon

30min
4
(50)

Grillad kycklingfilé med rostad potatis, tomat, bacon, vitlök & bönor

0
(0)

Citronglacerade kycklingskivor med Quinoasallad

70min
5
(1)