Recept

Kycklinggryta med dragon och Dijon

4
(75)
En lättgjord gryta där kombinationen av dragon, dijonsenap, soja och chilisås sätter den goda smaken. Servera med potatis, ris eller pasta och en sallad.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

Tillagning:

  1. Hacka löken och pressa vitlöksklyftorna. Fräs i en stekpanna i smör eller olja i en minut, och tillsätt sedan den färdigtärnade kycklinginnerfilén och låt den bryna ihop med löken i ett par minuter.

  2. Tillsätt grädde, chilisås, soja, dijonsenap och torkad dragon. Låt det puttra på låg värme i cirka tio minuter.

  3. Smaka av med salt och peppar, och servera med valfria tillbehör.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 4 / 5. Antal röster: 75

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Kycklingbröstfiléer

Läs mer