Recept

Kycklinggryta med dragon och Dijon

4.1
(63)
En lättgjord gryta där kombinationen av dragon, dijonsenap, soja och chilisås sätter den goda smaken. Servera med potatis, ris eller pasta och en sallad.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

Tillagning:

  1. Hacka löken och pressa vitlöksklyftorna. Fräs i en stekpanna i smör eller olja i en minut, och tillsätt sedan den färdigtärnade kycklinginnerfilén och låt den bryna ihop med löken i ett par minuter.

  2. Tillsätt grädde, chilisås, soja, dijonsenap och torkad dragon. Låt det puttra på låg värme i cirka tio minuter.

  3. Smaka av med salt och peppar, och servera med valfria tillbehör.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 4.1 / 5. Antal röster: 63

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Kycklingbröstfiléer

Läs mer