Antal personer:
Tillagningstid: 30min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer
- Smör
- Salt och peppar
- 2 st Persiljerot
- 2 dl Crème fraiche örter
- 2 krm Salt
- Färska örter
Tillagning:
-
Bryn filéerna i smör. Salta och peppra. Lägg filéerna i en ugnsfast form.
-
Skala och riv persiljeroten.
-
Blanda samman persiljerot, crème fraiche och salt.
-
Bred örtblandningen över kycklingen. Stek i ugn, 225°C 15-20 min. Servera med lättkokta grönsaksprimörer och ris.
Liknande recept
Läs mer om Ugnsbakad bröstfilé med bakade betor och vispat citrus- och fänkålssmör
Ugnsbakad bröstfilé med bakade betor och vispat citrus- och fänkålssmör
Läs mer om Chili och paprika kyckling med en kall chilisås
Chili och paprika kyckling med en kall chilisås
Läs mer om Kycklingfilé med ädelost och hasselnötter
Kycklingfilé med ädelost och hasselnötter
Läs mer om Kycklingfilé med soltorkade tomater & mozzarella
Kycklingfilé med soltorkade tomater & mozzarella
Läs mer om Korvspäckad kycklingfilé med garlic rise
Korvspäckad kycklingfilé med garlic rise
Läs mer om Ugnsgratinerad kycklingfilé med soltorkade tomater, oliver & basilika
Ugnsgratinerad kycklingfilé med soltorkade tomater, oliver & basilika
Läs mer om Inbakad fylld filé
Inbakad fylld filé
Läs mer om Fylld kycklingfile med gorgonzola
Fylld kycklingfile med gorgonzola
Läs mer om Kyckling i ugn med smak av grönpeppar
Kyckling i ugn med smak av grönpeppar
Läs mer om Festkyckling i Portvin