Kyckling och fetaostpaj med rödbetssallad och dillyoghurt

Kyckling och fetaostpaj med rödbetssallad och dillyoghurt

4 pers

Ingredienser

1 pajskal (färdigköpt eller hembakat)
300 g grillad tärnad kyckling
100 g tärnad fetaost
50 g färsk spenat
200 g kokt potatis, skuren i mindre bitar
1 dl matlagningsgrädde
2 ägg
4 rödbetor, kokta och skalade
1 pkt ruccolasallad
1 schalottenlök, skivad
Olivolja
Balsamicovinäger
2 dl matlagningsyoghurt
1 msk honung
1 msk citronsaft
2 kvistar dill, hackad
Salt och peppar

Visa produkter som passar för recept

Gör så här

Fördela ut kyckling, potatis, fetaost och hackad spenat i pajskalet. Blanda ägg, grädde, salt och peppar och häll över pajen. Grädda pajen i ugnen på 180 grader i ca 30 min, ta ut och låt svalna. Dela rödbetorna i mindre bitar och vänd i ruccola, schalottenlök, balsamico och olivolja, smaka av med salt och peppar. Blanda yoghurt, citronsaft, honung och dill, salta och peppra. Servera pajen på ett fat med rödbetssallad och dillyoghurt.

Våra recept

 
 
Kategorier
Tillfällen
Världens kök